car-item

За BIF Today

BIF Today е дигитална платформа која за прв пат во нашата држава ќе ги поврзе патниците и возачите.
Патниците кои ќе ја користат апликацијата BIF Today ќе имаат опција од било која локација да го аранжираат својот превоз, безбедно, брзо и без дополнителни трошоци да стигнат до посакуваната локација.
Бенефит од оваа апликација ќе имаат сите заинтересирани возачи кои ќе се регистрираат на BIF Today. BIF Today е компанија која има посебни стандарди, а главната цел на платформата останува фокусирана на посредувањето помеѓу патниците и возачите.
Регистрирајте се и бидете и вие ДЕЛ првата иновација во начинот на превоз во нашата држава! За да ја превземете апликацијата притиснете на следниве линкови BIF Rider и BIF Driver.
car-item

Патници

Разновидни брендови на коли

Возете се во безбедни и сигурни автомобили! Очекувајте изненадување!

Најдобра услуга за најдобра цена

Соодносот цена со услуга преку оваа апликација е најдобар!

Одлична поддршка

24/7 активен Contact Center

Прецизно до вашата локација

Движи се комфорно и безбедно до твојата следна дестинација.

Возачи

Секогаш прецизни

Нашиот тим на возачи е прецизен и секогаш на побараната локација.

Лиценцирани возачи

Препознатливи легитимации и изглед

Станете дел од тимот на Bif возачи

Едноставно и лесно регистрирајте се на нашиот сајт

Највисок степен на безбедност

Возачите ги почитуваат безбедносните процедури пропишани од компанијата

Нашите сервиси

Како работи


Откако ќе ја инсталирате избраната апликација, следете ги соодветните упатства.


BIF Rider


BIF Driver


15

Коли

52351

Среќни корисници

35

Возачи

525

Денови во бизнисот

Новости

Нашите бесплатни

Mобилни апликации


- BIF Rider

- BIF Driver

mobile