Како Работи BIF Возач

Откако ќе ја инсталирате избраната апликација, следете ги соодветните упатства.

1. Отвори ја апликацијата

и најави се. Доколку немаш профил, регистрирај се.

2. Избери дестинација

За превезување на патник

3. Стигни безбедно

До неговата дестинација

4. Заработи пари

преку BIF Today

Тарифник

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 80 денари

Возење: 50 денари / 1км

Чекање: 8 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 30 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 100 денари

Возење: 60 денари / 1км

Чекање: 10 денари / 1минута

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Се разбира, некои од нашите возачи се активни само неколку часа за време на викендите и остваруваат солиден приход со скратено работно време.

Целиот приход од извршените возења оди кај вас.

Многу малку! Целиот процес не одзема повеќе од неколку минути. Се’ што треба да направите е да создадете ваш профил и да ги прикачите потребните податоци. Откако нашиот систем ќе ги верификува податоците, ќе добиете повратна СМС порака и можете да започнете со возење.
Апликацијата BIF Driver може да се симне од вашиот паметен телефон преку Play store или App Store. Симнувањето на апликацијата е целосно бесплатно.

Што велат возачите

"Одличен начин да се заработат екстра пари. Задоволен сум од тоа како функционира апликацијата на BIF."
Возач
"Останав без работа и тогаш дознав за можноста да возам преку bif апликацијата. Сега заработувам повеќе и од порано."
Возач
"Нешто најдобро досега. Слободното време го користам за возење, а притоа заработувам"
Возач