За BIF today

BIF Today е дигитална платформа која за првпат во Р. Македонија ќе ги поврзе патниците и возачите.

Патниците кои ќе ја користат апликацијата  BIF Today ќе имаат опција од било која локација да го аранжираат својот превоз, безбедно, брзо и без дополнителни трошоци да стигнат до посакуваната локација.

Бенефит од овааа апликација ќе имаат сите заинтересирани возачи кои ќе се регистрираат на  BIF Today. BIF Today е компанија која има посебни стандарди, а главната цел на платформата останува фокусирана на посредувањето помеѓу патниците и возачите.

Регистрирајте се и бидете и вие ДЕЛ првата иновација во начинот на превоз во нашата држава!

За Нас

НАши сервиси

BIF

S - возилото е за 4 патници

L - возилото е за 6 патници

BIF TAXI

S - возилото е за 4 патници

L - возилото е за 6 патници

BIF VIP

S - возилото е за 4 патници

L - возилото е за 6 патници

BIF Today е дигитална платформа која за првпат во Македонија ги поврзува патниците и возачите.

Мобилна апликација

BIF ПАТНИК

Ви треба помош? Погледнете го видеото или кликнете за повеќе .

BIF ВОЗАЧ

Ви треба помош? Погледнете го видеото или кликнете за повеќе .