Најновата дигитална платформа која ги поврзува патникот и возачот

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Потребно ви е возило? Се брзате? Немате време за чекање?
Коку пати сите ние сме се соочиле со ваква ситуација?
Затоа тука е BIF aпликацијата која го олеснува начинот на движење во градот.

BIF е првата дигитална платформа во Македонија која овозможува преку мобилна апликација да ги поврзе патниците и возачите директно од вашиот паметен телефон.
Со BIF, ќе стигнете до посакуваната дестинација брзо, безбедно и едноставно, каде и да сте, кое било кое време. Само со еден клик до вашата крајна цел и возилото ќе биде пред вас.

Како функционира:
Ја преземате апликацијата од Google Play Store или App Store,
Се регистрирате на истата, и веднаш ќе може да го повикате вашето возило.
Најблискиот возач ќе се појави на одбраната локација, a при тоа ќе имате
прегледност на рутата, типот на возилото и профилот на возачот.
На располагање се три категории на возила и тоа BIF, BIF TAXI и BIF VIP со капацитет за четири или шест патници.

BIF исто така нуди можности и за возачите.
Искористете го паметно своето возило и заработувајте !

Секој оној кој сака професионално да се ангажира како возач, може тоа да го стори преку превземање на нашата BIF Driver апликацијата и да се регистрира како BIF возач, овозможувајќи му преку користење на нашата платфрома да оствари дополнителна заработка.

Тимот на BIF со радост ги очекуваат  првите реализирани патувања
почнувајки од 05 /01/2021 кој е и официјалниот датум кога апликaцијата ќе почне со активна употреба.

Сите подетални инфомрации околу услугите кои ги нуди дигиталната платфрома, BIF патниците и BIF возачите можат да ги најдат на нашиот вебсајт www.bif.today

Не чекајте, повикајте го вашето возило веднаш.
BIF, со еден клик до вашата дестинација.