Како Работи BIF Патник

Откако ќе ја инсталирате избраната апликација, следете ги соодветните упатства.

1. Отвори ја апликацијата

и најави се. Доколку немаш профил, регистрирај се.

2. Избери дестинација

и почекај поврзување со предложен возач.

3. Стигни безбедно

до твојата дестинација

4. Плати

со кеш или платежна картичка

Тарифник

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 80 денари

Возење: 50 денари / 1км

Чекање: 8 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 30 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 40 денари

Возење: 25 денари / 1км

Чекање: 5 денари / 1минута

Старт: 100 денари

Возење: 60 денари / 1км

Чекање: 10 денари / 1минута

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Многу едноставно! Ја симнувате BIF Rider апликацијата преку Play store или App Store на вашиот смартфон, се регистрирате со вашите податоци и се најавувате. Апликацијата ја одредува вашата локација и со еден клик на ,,побарај превоз” ја пишувате дестинацијата до која сакате да стигнете и најблиското возило е веќе на вашата адреса за да ве однесе до посакуваната дестинација.

Инсталирањето на BIF Today апликацијата не се наплаќа, и е целосно бесплатна.

Само со еден клик на ,,побарај превоз” и најблиското возило е веќе на вашата адреса за да ве однесе до посакуваната дестинација.

Секако! Во апликацијата имате мапа каде што гледате до каде е вашето возило.

Што велат патниците

"BIF today е одлична апликација за луѓе кои сакаат брзо да стигнат до својата дестинација."
Патник
"Одлична услуга од резервирањето до реализирањето на возењето. Ја препорачувам апликацијата"
Патник
"Супер идеја. Ни недостигаше вакво нешто тука, aпликацијата ја споделив со сите мои пријатели."
Патник