car-item

Për BIF Today

BIF Today është platformë digjitale e cila për herë të parë do të lidhë udhëtarët dhe shoferët në vendin tonë.
Udhëtarët që do të përdorin aplikacionin BIF Today do të kenë mundësi nga çdo vend për të organizuar transportin e tyre në mënyrë të sigurt, të shpejtë dhe pa asnjë kosto shtesë deri në vendin e dëshiruar.
Nga ky aplikacion do të përfitojnë të gjithë shoferët e interesuar të cilët do të regjistrohen në BIF Today.
Regjistrohu dhe bëhu edhe ti PJESË e risisë së parë në mënyrën e transportit në vendin tonë!
car-item

Udhëtarë

Marka të ndryshme të automobilave

Vozisni në automobil të mbrojtur dhe të sigurt! Prisni surprizë!

Shërbim më i mirë për çmim më të mirë

Raporti çmim me shërbim përmes këtij aplikacioni është më i miri!

Mbështetje të shkëlqyeshme

24/7 Contact Center aktiv

Me saktësi deri në lokacionin tuaj

Lëviz me rehati dhe sigurt për destinacionin tuaj të ardhshëm.

Shoferë

Gjithmonë preciz

Ekipi ynë i shoferëve është i saktë dhe gjithmonë në vendin e kërkuar

Shoferë të licencuar

Legjitimacione dhe pamje të identifikueshme

Bëhuni pjesë e ekipit të shoferëve BIF

Thjesht dhe me lehtësi regjistrohuni në faqen tonë

Shkalla më e lartë e sigurisë

Shoferët i respektojnë procedurat e sigurisë të përcaktuara nga kompania

Shërbimet tona

Si punon


Pas instalimit të aplikacionit të zgjedhur, ndiqni udhëzimet e duhura.


BIF Rider


BIF Driver


15

Automobilat

52351

Konsumatorë të lumtur

35

Shoferë

525

Ditët në biznes

Risitë

Aplikacionet tona

falas për celular


- BIF Rider

- BIF Driver

mobile