ME NJE KLIKIM TE
DESTINACIONI JUAJ.

Shkarkoni aplikacionin BIF Udhëtar

Keni  nevojë për ndihmë? Shikoni videon ose klikoni për më shumë.

FITONI PARA DUKE VOZITUR
AUTOMOBILIN TUAJ.

Shkarkoni aplikacionin BIF Shofer

Keni  nevojë për ndihmë? Shikoni videon ose klikoni për më shumë.

PËR BIF TODAY

BIF Today është një platformë digjitale që për herë të parë në vendin tonë lidh udhëtarët dhe shoferët.

FAKTE INTERESANTE

0
Destinacione të Suksesshme
0
Komuna të ndryshme
0
Shoferë dhe taksistë
0
Klientë të lumtur

NJOFTIME