SI PUNON BIF SHOFER ?

Pas instalimit të aplikacionit të zgjedhur, ndiqni udhëzimet e duhura.

1. Hapni aplikacionin dhe hyni

Nëse nuk keni profil, regjistrohuni.

2. Zgjidhni një

destinacion për transportin e udhëtarëve

3. Mbërrini sigurt

në destinacionin tuaj.

4. Fito para

përmes BIF Today

Tarifë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 80 denarë

Vozitje: 50 denarë / 1km

Duke pritur: 8 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 30 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 100 denarë

Vozitje: 60 denarë / 1km

Duke pritur: 10 denarë / 1 minutë

PYETJET E SHPESHTA

Sigurisht, disa nga shoferët tanë janë aktiv vetëm për disa orë në fundjavë dhe fitojnë të ardhura solide me kohë të pjesshme.

Të gjitha të ardhurat nga vozitjet e kryera shkojnë për ju.

Shumë pak! I gjithë procesi nuk zgjat më shumë se disa minuta. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të krijoni profilin tuaj dhe të ngarkoni të dhënat e kërkuara. Pasi sistemi ynë të verifikojë të dhënat, ju do të merrni një SMS kthyes dhe mund të filloni të vozisni.
Aplikacioni BIF Shofer mund të shkarkohet nga telefoni juaj i mençur përmes Play Store ose App Store. Shkarkimi i aplikacionit është plotësisht falas.
"Një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para shtesë. Unë jam i kënaqur me mënyrën se si funksionon aplikacioni BIF"
Shofer
"Unë humba punën time dhe pastaj mësova në lidhje me mundësinë për të vozitur përmes aplikacionit BIF. Tani unë fitoj më shumë se më parë."
Shofer
"Diçka shumë e mirë deri më tani. Unë e përdor kohën time të lirë për të vozitur, dhe fitoj para."
Shofer