PËR BIF TODAY

BIF Today është një platformë digjitale e cila për herë të parë do të lidhë udhëtarët dhe shoferët në vendin tonë.

Udhëtarët  të cilët do të përdorin aplikacionin BIF Today, do të kenë mundësi që nga çdo vend të  arrijnë në destinacionin e dëshiruar,sigurt,shpejtë dhe pa asnjë kosto shtesë gjatë përdorimit të aplikacionit.

Të gjithë shoferët e interesuar që regjistrohen në BIF Today do të përfitojnë nga ky aplikacion. BIF Today është një kompani që ka standarde të veçanta, dhe qëllimi kryesor i platformës mbetet i përqendruar në ndërmjetësimin ndërmjet  udhëtarëve dhe shoferëve.

Regjistrohuni dhe bëhuni PJESË  e risisë së parë në mënyrën e transportit në vendin tonë!


За Нас

SHËRBIMET TONA

BIF

S - automjeti është për 4 udhëtarë

L- automjeti është për 6 udhëtarë

BIF TAXI

S - automjeti është për 4 udhëtarë

L- automjeti është për 6 udhëtarë

BIF VIP

S - automjeti është për 4 udhëtarë

L- automjeti është për 6 udhëtarë

BIF Today është një platformë digjitale që për herë të parë në vendin tonë lidh udhëtarët dhe shoferët.

APLIKACIONI MOBIL

BIF UDHËTAR

Keni  nevojë për ndihmë? Shikoni videon ose klikoni për më shumë.

BIF SHOFER

Keni  nevojë për ndihmë? Shikoni videon ose klikoni për më shumë.