Si funksionon aplikacioni për shoferë ?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Të dy aplikacionet aludojnë në katër hapa të thjeshtë:

  • Shkarkoni aplikacionin;
  • Regjistrohu / Identifikohu;
  • Redakto profilin dhe
  • BIF mënyrë e sigurt.

Pas shkarkimit të aplikacionit dhe regjistrimit si BIF Shofer duhet të shënoni të dhënat tuaja personale dhe të vendosni një fotografi të automjetit tuaj që do të drejtoni ndërsa përdorni aplikacionin BIF Today, si dhe lejen e vozitjes për të verifikuar që i përmbushni kërkesat për vozitje.  Secili shofer ka një profil me të dhënat e tij dhe të dhënat e automjetit, në mënyrë që udhëtarët të dinë me kë udhëtojnë dhe kjo u siguron atyre mbrojtje dhe siguri, dhe gjithashtu udhëtarët kanë profilin e tyre ku shoferët shohin me kë udhëtojnë, kë do të marrin në automjetin e tyre.

Pas këtij hapi, ju tashmë jeni një  BIF Shofer i regjistruar dhe aplikacioni ju çon në hartë ku mund të përfshiheni në trafik, që do të thotë, prisni një telefonatë nga një udhëtar i cili ka nevojë për një automjet në afërsinë tuaj. Pranoni telefonatën dhe përfshihuni në BIF  trafikun.

Shoferët  që do të regjistrohen do të jenë në gjendje të përfshijnë më shumë automjete në BIF trafikun, dhe BIF TODAY ofron zgjedhje nga kategoritë e mëposhtme të automjeteve:

BIF Taxi – S dhe L

Automjet BIF – S dhe L

Automjeti BIF VIP – S dhe L

За Нас

Апликацијата BIF Today е иновација која ќе го промени начинот на превоз во Република Северна Македонија.

Последни објави

Следете не