Si funksionon aplikacioni për udhëtarë ?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Të dy aplikacionet aludojnë në katër hapa të thjeshtë:

  • Shkarkoni aplikacionin;
  • Regjistrohu / Identifikohu;
  • Redakto profilin dhe
  • Bif mënyrë e

Pas shkarkimit të aplikacionit dhe regjistrimit si një BIF  Udhëtarë  ju duhet të krijoni profilin tuaj, i cili përfshin redaktimin e të dhënave tuaja personale. Çdo udhëtarë, si dhe çdo shofer ka një profil me të dhënat e tij dhe të dhënat e automjeteve, në mënyrë që udhëtarët të dinë me kë udhëtojnë dhe kjo u siguron atyre mbrojtje dhe siguri, dhe gjithashtu shoferët do të dinë me kë udhëtojnë, kë do të marrin në automjetin e tyre. .

Pas këtij hapi ju tashmë jeni një BIF Udhëtarë  i regjistruar dhe aplikacioni ju çon në hartën ku mund të udhëtoni. Kur kërkoni për transport, aplikacioni ju lokalizon, kështu që ju futni destinacionin ku dëshironi të shkoni dhe kategorinë e automjetit që dëshironi të voziteni dhe automjeti i parë i lirë në afërsinë tuaj do të marrë telefonatën tuaj.

Platforma digjitale BIF Today përfshin përzgjedhje. Kjo do të thotë që shoferët e automjeteve  që do të regjistrohen do të jenë në gjendje të përfshijnë më shumë automjete në trafik, dhe udhëtarët do të kenë mundësinë të zgjedhin se me cilën kategori të automjetetit do të voziten. BIF Today ofron zgjedhje të kategorive të mëposhtme të automjeteve:

BIF Taxi – S dhe L

Automjet BIF – S dhe L

Automjeti BIF VIP – S dhe L

За Нас

Апликацијата BIF Today е иновација која ќе го промени начинот на превоз во Република Северна Македонија.

Последни објави

Следете не