Platforma më e re digjitale në Maqedoni e cila lidhë udhëtarin dhe shoferin në një mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Keni nevojë për një automjet?  Po nxitoni? Nuk keni kohë për të pritur? Sa herë jemi përballur të gjithë me një situatë të tillë? Për këtë arsye këtu është aplikacioni BIF që lehtëson mënyrën e lëvizjes në qytet.

BIF është platforma e parë digjitale në Maqedoni që mundëson përmes një aplikacioni celular të lidhë udhëtarët dhe shoferët direkt nga telefoni juaj i mençur.Me BIF, ju do të arrini në destinacionin e dëshiruar shpejtë, në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë, kudo që të jeni, në çdo kohë. Vetëm një klikim në destinacionin tuaj përfundimtar dhe automjeti do të jetë para jush.

Si funksionon:
E shkarkoni aplikacionin nga Google Play Store ose App Store.Regjistrohuni në të dhe do të jeni në gjendje të telefononi menjëherë automjetin tuaj.  Shoferi më i afërt do të shfaqet në vendin e zgjedhur dhe do ta kenidukshmërinë e rrugës, lloji i automjetit dhe profili i shoferit.Në dispozicion janë tre kategori të automjeteve: BIF, BIF TAXI dhe BIF VIP me një kapacitet për katër ose gjashtë udhëtarë.

BIF gjithashtu ofron mundësi për shoferët.Përdorni automjetin tuaj me zgjuarsi dhe fitoni të holla!
Kushdo që dëshiron të punësohet profesionalisht si shofer mund ta bëjë këtë duke shkarkuar aplikacionin tonë BIF Driver dhe duke u regjistruar si BIF shofer, duke mundësuar që të fitojnë para shtesë duke përdorur platformën tonë.

Ekipi i BIF pret me padurim udhëtimet e para duke filluar nga 05/01/2021 që është data zyrtare kur aplikacioni do të fillojë me përdorim aktiv.
Të gjitha informacionet më të hollësishme në lidhje me shërbimet e ofruara nga platforma digjitale, BIF udhëtarët dhe BIF shoferët mund ti gjejnë në faqen tonë të internetit www.bif.today .

Mos prisni, telefononi menjëherë automjetin tuaj.BIF, me një klikim te destinacioni juaj.

За Нас

Апликацијата BIF Today е иновација која ќе го промени начинот на превоз во Република Северна Македонија.

Последни објави

Следете не