SI PUNON BIF UDHËTAR ?

Pas instalimit të aplikacionit të zgjedhur, ndiqni udhëzimet e duhura.

1. Hapni aplikacionin dhe hyni

Nëse nuk keni profil, regjistrohuni.

2. Zgjidhni një destinacion

dhe prisni për një lidhje me shoferin e propozuar.

3. Mbërrini sigurt

në destinacionin tuaj.

4. Paguaj

me para në dorë ose kartelë pagesore.

Tarifë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 80 denarë

Vozitje: 50 denarë / 1km

Duke pritur: 8 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 30 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 40 denarë

Vozitje: 25 denarë / 1km

Duke pritur: 5 denarë / 1 minutë

Fillimi: 100 denarë

Vozitje: 60 denarë / 1km

Duke pritur: 10 denarë / 1 minutë

PYETJET E SHPESHTA

Shumë e thjeshtë! Shkarkoni aplikacionin BIF Udhëtar përmes Play Store ose App Store në smartphone-in tuaj, regjistrohuni me të dhënat tuaja dhe identifikohuni. Aplikacioni përcakton vendndodhjen tuaj dhe me një klikim në “kërko transport” ju shkruani destinacionin që dëshironi të arrini dhe automjeti më i afërt është tashmë në adresën tuaj për t’ju çuar në destinacionin e dëshiruar

Instalimi i aplikacionit BIF Today është pa pagesë dhe është plotësisht falas.

Vetëm një klikim mbi “kërko transport” dhe automjeti më i afërt është tashmë në adresën tuaj për t’ju çuar në destinacionin e dëshiruar.

Sigurisht! Në aplikacion keni një hartë ku mund të shihni se sa larg është automjeti juaj.

ÇKA THONË UDHËTARËT

"BIF Today është një aplikacion i shkëlqyeshëm për njerëzit që duan të arrijnë shpejt në destinacionin e tyre."
Udhëtar
“Shërbim i shkëlqyeshëm nga prenotimi deri te realizimi i vozitjes. Ua rekomandoj aplikacionin"
Udhëtar
"Ide e shkëlqyeshme. Na ka munguar diçka si kjo këtu, aplikacionin e shpërndava me të gjithë miqtë e mi."
Udhëtar