Çfarë është BIF Today dhe si është platforma e saj ?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Çfarë është BIF Today ?

BIF sot është kompania që sjell risinë më të madhe në vendin tonë.

           BIF Today është një kompani qëllimi kryesor i së cilës është të lidhë udhëtarët dhe shoferët për herë të parë përmes një platforme digjitale.

Bashkimi i udhëtarëve dhe shoferëve i referohet ndërmjetësimit në transport dhe BIF Today e bën këtë përmes një algoritmi të bazuar në dy aplikacione mobile:

  • Aplikacioni celular BIF Udhëtarë dhe
  • Aplikacioni celular BIF Shofer.

BIF Today është një platformë digjitale që është sinonim i modernitetit dhe së ardhmes.

Si funksionon platforma digjitale BIF Today?

Siç është përmendur tashmë, kjo është një platformë digjitale e përbërë nga dy aplikacione, përkatësisht, BIF Shofer dhe BIF Udhëtarë, e cila karakterizohet nga disponueshmëria e lehtë, lehtësia e përdorimit dhe aftësia për ta shkarkuar në të gjithë smartphone.

Të dy aplikacionet aludojnë në katër hapa të thjeshtë:

  • Shkarkoni aplikacionin;
  • Regjistrohu / Identifikohu;
  • Redakto profilin dhe
  • Bif mënyrë e sigurt.

          Udhëtarët që do të përdorin aplikacionin BIF Today do të kenë mundësinë të angazhojnë transportin e tyre nga çdo vend, për të arritur në vendin e dëshiruar në mënyrë të sigurt, shpejt dhe pa ndonjë kosto shtesë.

          Shoferët e regjistruar në këtë aplikacion do të kenë përfitime shtesë dhe punë në çfarë do  kohë të ditës.

Kjo do të thotë:

  • BIF Today nuk ka operatorë;
  • BIF Today nuk ka cilësime për thirrjet e pranuara;
  • BIF Today nuk ka operatorë të zënë;
  • BIF Today nuk ka nevojë të pyesni veten se sa larg është transportuesi.

Platforma digjitale BIF Today punon në një mënyrë të kompjuterizuar (automatike).

Ju mund të pyesni veten se si funksionon e gjithë kjo në një mënyrë të automatizuar?

Operacioni bazohet në algoritmin inovativ të vetë kompanisë, i cili dita-ditës përmirëson hapat e sistemit të algoritmit në mënyrë që të arrihet një mënyrë më efikase, e thjeshtë dhe e sigurt në ofrimin e shërbimit.

Çfarë përfshin platforma digjiitale BIF Today?

Platforma digjitale BIF Today përfshin zgjedhjen! Kjo do të thotë që shoferët e automjeteve që do të regjistrohen do të jenë në gjendje të përfshijnë më shumë automjete në trafik, dhe udhëtarët do të kenë mundësinë të zgjedhin se me cilën kategori të automjeteve do të voziten. BIF Today ofron një zgjedhje të kategorive të mëposhtme të automjeteve:

BIF Taxi – S dhe L

Automjet BIF – S dhe L

Automjeti BIF VIP – S dhe L

Inicializimi

BIF Udhëtari kërkon transportim përmes aplikacionit të tij celular. Platforma BIF bazuar në të dhënat e futura nga udhëtari, siç janë: pika e fillimit, destinacioni dhe kategoria e automjeteve, platforma BIF sot kërkon në bazën e të dhënave të saj BIF Shoferin më të afërt me BIF Udhëtarin. Më pas ofron transport për tek BIF Udhëtarin. Nëse BIF  Shoferi refuzon ofertën, vetë platforma BIF do të ofrojë automatikisht transportin në  BIF shoferin e dytë më të afërt. Derisa një nga BIF shoferët të pranojë ofertën. Ky proces nuk zgjat më shumë se dy minuta.

Sapo një nga BIF  Shoferët të pranojë ofertën e transportit, fillon procedura e ndërlidhjes midis BIF Shoferit dhe BIF Udhëtarit.

E gjithë procedura, duke filluar nga marrja e udhëtarit dhe transportimi i tij në destinacionin e tij të dëshiruar, dhe së fundmi tarifimi për shërbimin, koordinon dhe drejton platformën BIF Today duke koordinuar informacionin me BIF Shoferin dhe BIF Udhëtarin.

Për informacione të tjera:

Emaili zyrtar:

[email protected]

За Нас

Апликацијата BIF Today е иновација која ќе го промени начинот на превоз во Република Северна Македонија.

Последни објави

Следете не