Njoftime

Lajmet e fundit

Si funksionon aplikacioni për shoferë ?

Të dy aplikacionet aludojnë në katër hapa të thjeshtë: Shkarkoni aplikacionin; Regjistrohu / Identifikohu; Redakto profilin dhe BIF mënyrë e sigurt. Pas shkarkimit të aplikacionit

Si funksionon aplikacioni për udhëtarë ?

Të dy aplikacionet aludojnë në katër hapa të thjeshtë: Shkarkoni aplikacionin; Regjistrohu / Identifikohu; Redakto profilin dhe Bif mënyrë e Pas shkarkimit të aplikacionit dhe