Како функционира апликацијата за возач?

image

Регистрирајте се како возач и искористете ги сите можности кои ги нуди BIF Today апликацијата или како патник и лесно движете се низ градската гужва.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна: https://bif.today/
Достапна бесплатно на Google PlayStore и АppStore! 

Видео инструкции:

Директни линкови за преземање:

Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=today.bif.driver&hl=en_US   

AppStore: https://apps.apple.com/us/app/bif-driver/id1502007266