Како функционира апликацијата за патник?

image

Со еден клик удобно и безбедно до вашата посакувана дестинација, само со BIF Today! Регистрирајте се како BIF Патник и уживајте во сите поволности кои ги нуди оваа иновативна апликација.

За повеќе информации посетете ја нашата веб страна: https://bif.today/

Достапна бесплатно на Google PlayStore и АppStore!

Видео инструкции:

Директни линкови за преземање:

PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=today.bif.rider&hl=en

AppStore: https://apps.apple.com/us/app/bif-rider/id1501908895?ign-mpt=uo%3D2