Новости

Последни новости

Како функционира апликацијата за возач?

Како функционира BIF Возач – апликацијата за возач? И двете апликации алудираат на четири едноставни чекора и тоа: Симни ја апликацијата; Регистрирај се/ Најави се;

Како функционира апликацијата за патник?

Како функционира BIF Патник – апликацијата за патник? И двете апликации алудираат на четири едноставни чекора и тоа: Симни ја апликацијата; Регистрирај се/ Најави се;